Onko avaimet hukassa?

Ei hätää, jos Keygaroo:n avaimenperä mukana!

Tilaamalla meidän avaimenperä ja kiinnittämällä siihen auto-, koti-,tai työpaikka-avaimet pidät avaimesi turvassa. Avaimenperässä olevan yksilöintinumerosarjan perustella löydämme siihen rekisteröity omistaja, kun avaimet palautetaan meille palkkiota vastaan. Noin 9/10 avaimista palautuu omistajalle.

Tervetuloa asiakkaaksi

Me huolehdimme, että kodonneet avaimet palautuvat omistajalle. Kaikkiin ostettuihin avaimenperiin kuulu yhden vuoden palautuspalvelu, ei muita kuluja, tämän jälkeen sopimus jatkuu vuosi kerrallaan. Mikäli et halua jatkaa palvelua sopimuskauden päätyttyä, ilmoiteta Keygaroolle sopimuksen purkamisesta vähintään yhtä kuukautta ennen sopimuskauden loppua.

Miten palautuspalvelumme toimii?

Avainten palautuspalvelu tuo suurella todennäköisyydellä kadonneet avaimet takaisin ja voit säästyä isolta vaivalta ja kustannuksilta. Keygaroo-avaimenperän ansiosta sinulla on parempi mahdollisuus saada kadottamasi avaimet takaisin.

  1. Kiinnitä Keygaroo-avaimenperä avainnippuusi.
  2. Keygaroo-avaimenperän takapuolella on tunnistenumero, joiden avulla osaamme yhdistää löytyneet avaimet sinuun. Niissä on myös yksinkertaiset ohjeet löytäjälle.
  3. Niiden löytäjä toimittaa ne Keygaroolle, maksamme löytäjälle löytöpalkkion ja otamme sinuun yhteyttä. Palautamme avaimesi sinulle täysin lisämaksutta.